- Měl jsem sen, zdálo se mi že létám -

- Měl jsem sen, zdálo se mi že létám -

- Měl jsem sen, zdálo se mi že létám -

 

zdálo se mi že létám

že, létám nad oceány
že, létám nad mořmi, řekami

že, létám nad pevninou

 


kontinenty, lesy, pouštěmi

doletěl jsem až na severní pól

kde Země naší je vrchol.

 

.



Spisovatel AKras

Autor Akras, 14.11.2024
Přečteno 29x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, šuměnka, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel