Proč nás lidé tolik haní,
stěžují si paviáni.
V džungli také chodila,
velká horská gorila.
To je bezva setkání,
libují si kosmani.
Stěžují si hulmani,
že je honí potkani.
Nohy mažu Alpou,
když běžím za malpou,
Žije tady divný pán,
říkají mu kočkodan.