Anotace: **
Ve vzduchu prach,
Cesta je však velmi úzká,
Vítr ustál, snad,
Je to strach co mlhou vzrůstá,,
ve vzduchu vůně - kromě prachu ve vzduchu nová naděje a s každým nádechem přijdeš mu na chuť ať kamkoli se poděješ :)
18.11.2024 09:37:44 | šuměnka
Ale není, Jen pohled do krajiny V dějství stromořadí
17.11.2024 21:05:52 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?