- Sněhové vločky -

- Sněhové vločky -

- Sněhové vločky -

Sněhové vločky již letos začali se snášet
začali se snášet

v podobě krásných krystalů
každá jiná, vždy jiná

přitom tak krásná
sněhově bílá

vločka plná třpytu
vánoce budou tu co by dup

vločky krásné krystaly
dopadající všude

hlásí se Vánoce už to tak bude.
Vánoční čas tu bude zas.

Sněhové vločky hlásí ten čas.

 

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 22.11.2024
Přečteno 74x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, IronDodo, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., šuměnka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

zázračné dendrity šestiboké

neprozřeš krásu jich pouhým okem :)

22.11.2024 10:26:16 | šuměnka

líbí

Mňau letí rájem zimy
a svět není jiný,
Jen bílá peřina
Dětský smích rozsévá

Hurá

22.11.2024 10:08:19 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel