Slunce
Anotace: povídání o sluníčku
Slunce k nebi padá.
slunce nechce spát.
Slunce, hory moří,
hoří, hoří, shoří.
Slunce zavírá ti víčka.
Slunce upřede ti sen.
Slunce život dává.
Slunce život bere.
Slunce srdce hřeje.
Slunce si teď přeje.
Jiný, lepší, hezčí svět,
kde rozkvete každý květ.
Zahalit svět svojí láskou,
pomněnkou, chrpou, sedmikráskou.
Dát mu něhu opravdovou,
stát se duší narcisovou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)