Anotace: Ta skalka je opravdová, ale ten konec... Je možný???
Sbírka: Z mého života.
Jednou jsem prožila krizi na skále, potřebovala jsem traverzovat (byla jsem jen horolezec - chodec, bez lan), v jednom okamžiku jsem se přilepila na skálu a dál, že už nemohu...strachy. Ze štěrbinky na skále vyrůstal nádherný netřesk a dodal mi sílu život neprohrát. Ale to bylo už před 30 lety. Navire má vždy dobré komentáře. Chválím ale Tvého zahradníka...
26.04.2007 08:53:00 | Liv
No vidíš Navire, u nás je možné i tohle. Proto mě to překvapilo tak, že jsem o tom musela napsat.
Myslíš že bys tu sbíječku unesla?...:))
Díky Vivi.2
15.04.2007 22:15:00 | Verule
Fialky u přechodu? tomu říkám poezie všedního dne...Inspirativní...akorát že tady je u přechodů samý beton,asfalt,beton,zámková dlažba...no to abych si vzala i sbíječku...;)
15.04.2007 20:25:00 | Navire
Opravdu voní fialkami,díky
15.04.2007 19:25:00 | Vivi.~2
Básnička vonící,hezká. Jen mi tam trochu překáží ten kanál i když tam je,asi bych ho vynechala.Jinak krásná.A konec?Teoreticky možné to je.A prakticky-v málo případech-si myslím.
14.04.2007 22:50:00 | s.e.n