Předjarní
Anotace: ...dneska jednoznačně pro dvě "nejarně" naladěné dušičky ;))
Když střídá se roční období,
tělo obejme chlad a mráz,
a ty víš, že zahřát chtělo by
navzdory tomu, co říká čas,
seber síly, co v sobě máš
a které během roku spaly,
jako když plamen rozdmýcháš,
zahřeješ nejen zkřehlé svaly.
Pak zjistíš, že prolétl jsi časem
a jaro držíš v celé kráse...
Komentáře (0)