Jarní příroda
Hlávečky žlutých pampelišek
Hlávečky žlutých pampelišek,
Smály se sborem do světa,
Laskaly vůni modrých šišek,
Radostí jásá celá planeta.
Penízky v slávě svojí rolní,
Vzkvétaly v husté travině,
Brázdily krásné břehy polní,
Naproti lesní mýtině.
S pozdravem Vaše slavná jednička!!!
Komentáře (0)