Bříza
Štíhlá bříza vyjímá se
mezi smrky bílým kmenem
je jak dívka nebo víla
na okraji v blízkém lese
aby zjara krásná byla
parádivá bříza bílá
lehounký šál do zelena
kolem hlavy přes ramena
koketně si přehodila
a v něm tančí, štíhlá v pase
když ve vánku zachvívá se
v jarním lese bříza bílá
v zelenkavé svěží kráse
Komentáře (2)
Komentujících (2)