Anotace: Kdysi,snad ještě za Komančů,běžel v Tel-evizi seriál "Lovy beze zbraně".Tehdy vznikly první 2 sloky téhle písně!Zbytek mne napadl dnes,za vlády Apačů! Má asi tuto melodii: La lala lala lala, la lala lala lá, la lala lala lala, la lala lalalá.
Máš pravdu,Toulavá,
nota je kulhavá,
nejsem autorská Star,
ni vítěz Superstar,
a tohle není hit,
s nímž šel bych soutěžit!
Já před lety ho psal,
dnes pár slok jsem přidal;
já mlád byl,děvče mé,
nebylas na světě,
když toulal jsem se jen
a snil o Lásce sen!
Já čistou duši měl
a psát moc neuměl,
plachý jak Ratkin sám,
teď vzpomínky jen mám!
29.04.2007 17:45:00 | Kozoroh 1