Stromy
Mučili dryádu
kolena podťali
křičí
když jí ruce lámou
těžce jen dýše
víla
s vlasy na uhel
(kůže sedřená
tak strašně pálí)
odchází
zubatá gilotina
rve tělo na kusy
tak padla půlka lesa
na knihu o stromech.
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (4)