Deštivá
Kapity kap, kap,
kapity kap,
déšť tančí píseň svou,
po nebi sivá oblaka
šíravou plání jdou.
Kapity kap, kap,
kapity kap,
lesy co diváci
mokrými listy tleskají
a vítr burácí.
Kapity kap, kap,
kapity kap,
schovaná pod střechou,
plnými doušky poslouchám
tu píseň deštivou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)