Anotace: název zcela jistě netradiční, snad Vás aspoň obsah trochu potěší ;) (není to dlouhé ;)
nic proti pocitům:) pro mě je podzim barevný a ten tvůj deštivý už sám navozuje pocit smutku. škoda.
15.05.2007 03:25:00 | jen chvilka
Dneska nemám podzimní náladu, takže to asi nedokážu ocenit. 2. sloka pěkná, ta první nezní moc dobře..zkus si ji říct nahlas(já sice píšu výhradně volně, ale snad mám nějaký "cit":-)
11.05.2007 12:02:00 | paranoidandroid