Game over
Anotace: no zas tak dlouhá cesta to nebyla...ještě že skončila brzo:-)
Začátek konce jedné dlouhé cesty.
Zas jednou vyhrála naivita nad realitou.
A teď donutit se přehodnotit slunce a měsíc,
dívat se šedobíle,
přeřídit si hodinky
a nastrojit úsměv z nicotných maličkostí.
Proč jen rozum není moudřejší.
Boj je součástí života,
ale já nemám čas bojovat a čekat.
Vždyť naivita je tak krásná,
nedotknutelná,bezbranná,
ale už asi není pro mě.
Čas vypršel,
game over.
Přečteno 714x
Tipy 1
Poslední tipující: ni.va
Komentáře (3)
Komentujících (3)