Anotace: honem, už to začíná
Usedám před oltář
pivo coby monstrance
objetí pro polštář
začíná seance
oltář do tmy svítí
mozek oči zavírá
saju virtuální nití
klesám v náruč upíra
a co zítra budou dávat
ona ví
hned jak budu vstávat
zaručeně zabaví