Poprvé
Snad se mi jednou poštěstí
Okusit to potěšení
Ukrást si ždibec neřestí
Léhat v tom opojení
Opravdu doufám prostě
Že to potká i mě
I tak už bude pozdě
To teď zažít prvně
Přečteno 1010x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, MishaX, zaba.zuzla
Komentáře (2)
Komentujících (2)