Anotace: Mám rád když má dívka krásné velké oči, akorát tak do dlaní... aneb snaha o undeerground a trochu dekadence, do jaké míry se mi to povedlo nechám již čistě na vás :)
Líbí se mi, posílám ST. Taky na každý koment neodpovídám a ve většině se to ani nečeká. Jinak jsem také utekl z Minimaxu, možná si vzpomeneš na Karsena. Animula mi tam znepříjemnila život.
17.03.2012 13:48:40 | Psavec
Nádherně zkaženě vzrušující...pravdoucí, dráždivé a přitom zklamaně znějící....sakra, dostala mne ta slova psaná...
17.03.2012 00:07:03 | prostěholka
Já mám strašný problém a dilema. Jakmile se má báseň líbí, říkám si mam to komentovat a poděkovat, ač můžu vypadat jak narcis co si tu honí ego? a nebo na ten komentář nemám reagovat a budu vypadat jako arogantní Smrt, kterému nestojí ostatní ani za ď. Tak tedy děkuji jsem rád že se ti líbi, hodil jsem ji sem hned za tepla :)))
Mam tu i další věci :D(a ted už tak musím vypadat!) tak jestli máš zájem si je přečti :)
17.03.2012 00:34:28 | SEGOVESS