***

***

Anotace: slunce se roztřpytí na hladině dvojí nebe s zemí na pouti dělí se a pojí kéž by...

slunce se roztřpytí
na hladině dvojí
nebe s zemí na pouti
dělí se a pojí
kéž by všechno bylo z lásky

sůl se v moři louží
jak dech k nebi stoupá
mých rtů tvé rty touží,
po doteku poupat
Když naším srdcím
zachce se šoustat
Autor SEGOVESS, 02.05.2012
Přečteno 661x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel