Anotace: dav v kombinaci s nadbytkem CO2 může zapříčinit halucinaci
semafor zbarven krví
stojím
a nedočkavá zebra bez hnutí
nahoru dolu
detektor kovu křičí
než najde ocel
stojím
a oči spěchu přání plní
malují okolí
jen barev prý se nedostává
stojím
a šedá mává ze všech oken
zákoutí tvých loken
natáčím
a hromadí se trosečníci
nestačím
ostrůvek je malý
všude skály
trčí a řežou
a kolem hejno ploutví
stříhá hladinu
stojím a čekám ve stínu