Anotace: Pocta spevákovi všetkých rockových čias
Pocta Schelingerovi
Je noc, keď plačú starí rockeri,
preberám nočné svetlo ako hrach
a myslím na Schelingera,
na jeho večnú vieru v rock.
Chlap má právo znežnieť na princa,
veriť, že holubí svet,
vždy stojí na krídlach.
Rocková pravda sa nikdy nezapiera,
keď zranené nebo hrá Schelingera.
Verí holubom. Verí vždy na návrat.