V parku a hloubavá
V parku
dopoledne
požívám
víno
z krabice.
Zalévám
mozkové buňky,
ředím
krevní oběh.
Dlouhonohé studentky
v černých leginách
jsou tak
neskutečně
vysoké...
Jsou tak moc vysoké,
že ani má
bezmezná
fantazie
mi nedokáže
nabídnout
způsob,
jakým bychom
mohli
splynout.
A konat
pohyby
pro potěchu...
Pro zábavu
při mém
postoji
tam
vzadu,
aniž by
několikrát
vypadl,
aniž BYCH
vypadl
z role
bonvivána.
Někteří muži
vytloukají
klín,
jen dalším
ženským klínem
A jiný?
Fantazíruje,
a místo dívkou
pohybuje
podřadným
vínem.
Přečteno 653x
Tipy 9
Poslední tipující: střelkyně1, Kirsten, Miriska, .K.r.i.s.t.y., Joe Vai, Avola
Komentáře (10)
Komentujících (4)