abnormální rutina
Tak jako panna si sní tajně o pyji,
sním, jak se navečer horlivě opiji,
sednu si vpoklidu u baru na židli,
tam kde se štamgasti vždy rychle zabydlí...
hodim rum do kafe, pivečko popiju,
takhle tak desetkrát a pak se pobliju,
ráno mě vynesou, taká to doba,
a pak se probudim, střízlivej znova.
Otřu si obličej, pochcaný džíny,
tvářím se, by snad byl všední den jiný...
.
Přečteno 571x
Tipy 2
Poslední tipující: Therentia, Joe Vai
Komentáře (0)