Záletník
Anotace: Jak krásné to může být
Když nejsem s tebou, tak nemám náladu,
jenom tě vidím, chci mrdat zezadu.
Krásně se culíš, máš pohled nevinný,
jen se mě dotkneš, tvoříme dějiny.
Prstíček nasliníš, do kundy zajedeš,
vlhnu a vzrušení nahned mi dopřeješ.
Oči už zavírám a vzdychám sladce,
v ten moment do mě jde vrazit hladce.
Vidím ti v očích ten vražedný pohled,
přestáváš brát na realitu ohled.
Už jenom vím, jak brutálně mrdáme,
chci ho mít všude, někdy i v anále.
Trochu mě zbijes, abych se vzrušila,
klidně i víc, abych se dusila.
Nevnímám čas, chci tě mít v sobě,
myslet na tebe budu i v hrobě ..
Komentáře (0)