Pro ni a o ní
Anotace: Zamyšlení v parném čase poledním...
Budeme-li pouze svlečení
v zajetí ticha či mlčení
bez opravdové dávky studu
dívčino srdce nedobudu...
Snad dám průchod niterným pudům
jedno je jisto - jistě budu....
Nevýslovná krása: "UŽ BUDU!"
Se slastným pocitem zde zbudu.
Přečteno 682x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)