Soud
Často tak snadno soudíme
vidíme nedostatky ve všem živém.
Neznámého se bojíme
ač jednotvárnou nudou hynem.
Věříme cestě své, té jediné.
Tak jednoduše vynášíme soudy
jako když tváře měníme.
Mnohdy tak činíme jen z pouhé nudy
soudíme a nic nevíme.
Chováme se jak hloupí sobci.
Přečteno 542x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, kudlankaW
Komentáře (3)
Komentujících (3)