Povzdech
Anotace: takový ten další shit
Sbírka:
Brak
úchylný představy
a zvrácený rýmy,
nakažený všedností,
každodenní špíny,
různorodý eventuality,
trhaj vlákna už tak křehký reality,
schyzoidní nápady,
vytvářej narušený mentality
a my zfetovaný prachama,
zapadáme do linearity,
s pozdviženou pravicí,
vzýváme čím dál větší shity,
pravdu nevidíme,
ani když jsme vínem zlitý,
na spásu čekáme,
v úkrytu zašitý,
k bohu se modlíme,
bouráme mešity,
je z toho nablití
Přečteno 895x
Tipy 3
Poslední tipující: innominata, WoQyX
Komentáře (2)
Komentujících (2)