Anotace: .. jen tak na uvolnění.
Zavři oči a dovol mu se tě dotýkat,
zkus ještě chvíli zrychleně nedýchat,
zkousni ret a zakloň hlavu,
nenech si nikým vzít tuhle svou představu.
Líně se naň‘ usměj a otevři oči,
nepoddej se citů kolotoči,
obejmi stehny jeho pas
a ne, neměj strach, ještě máte chvíli čas.
Jak pomalu vkrádá se pod její víčka spánek,
tak rozplývá se erotický dýchánek,
teď zbývá už jen přečkat den
a doufat, že ta představa přeroste v sen.