Anotace: Proč některé svátky slavit jen jednou za rok, no ne?
V hodině vlka tanči a pěj
kolem ohně v mém klíně
ani na chvíli neodpočívej
vdechni se jarní hlíně.
Až slunce vysuší kapičky potu
jež vykvetly na tvém čele
zatancuj kolem
odřených kolen
zatancuj něžně a směle.