Anotace: ...
Bez dotyků
půjde nám to snáz
do tmy se uzavírám
chci slyšet tvůj hlas
studu se marně vzpírám
nechci lásku
neodpírám
a týdny tak pomalu jdou
proměny do aktů
jsou
mezi nádechem
stehna svírám
dlaň co hladí
nepopírám
smíš mě v sobě tlumit
když nesmíš nahlas
mluvit
A víš co?
jdi do hajzlu
s "Love me"...