23.5. 2014
Prolili jsme krev,
Spolu, každej sám
Pupeční šňůra souzvuku
Srdcí a podbřišků rupla
Nebyl to ale žádnej levnej šunt!
Jen jsme se tak moc snažili od sebe odervat
Z lásky
Z dlouhýho mlčení
Amor, co se zjevně přežral jitrnic
(Nebo spolknul Velázqueze?)
Se na to koukal.
Nemrkl, jenom otráveně zívl.
Díky bohu, že není patetickej jako chudák Oidipus
A v důlcích se mu pořád lesknou vidomý zlatý bulvy
Seděl, klinkal nohama
A jen mi tak na půl huby řek‘
Vy lidi běžte už do prdele!
To je fakt zatracená škoda šípů na takovou pakáž.
Přečteno 579x
Tipy 8
Poslední tipující: vojtěška, Jort, Petbab, Luky-33, Pamína
Komentáře (1)
Komentujících (1)