Anotace: Jsem opilý, sám, bez tebe... posílán do noci oplzlá slova mé poesie...
Když budeš chtít
chytím si tě do herbáře
nebo ukryju tě pod polštáře?
zkrátka ať mám k tobě blíže
a i kdybys snad nechtěla
jsme mladí, dám ti do těla
trochu svého tajemství
tak dávného poselství
- jen aby jsi věděla
kam romance se poděla
- odpovím:
Elle est mort, elle est mort
...
A až nad ránem se polekáš
co všechno že to polykáš
stíny, chlad a život
já naposledy celý rozespalý
řeknu tisíci jazyky,
snad jak polyglot -
miluji tě, miluji tě, miluji tě, miluji tě
Ty JSI věděla... rozesmála mě druhá sloka druhý verš :D hezká :)
10.06.2014 21:20:48 | SmallGeorge
psal jsem to trochu přiopilý rovnou sem, divím se, že tam těch chyb není více :D ale děkuji
... ps: jo, rád rozesměji :D
10.06.2014 23:38:44 | JoeBLACK