voli v jednom hnoji

voli v jednom hnoji

Anotace: .

Tři moudré hlavy zasedly.

Vědí totiž všechno!

 

Druhá se točí

proti pěti očím ...

 

Tradá! Winner!

Nejlepší!

Vykřičme to světu.

(velká slova, velká huba.

 malé hlavy, slova znova)

-           

Flegma – tis – mus včetně iro – nis – mu.

Mnoho slov prý škodí!

Takže s okem přivřeným,

s mírným přizpůsobením,

po pár fackách slíznu.

 

A s jedním okem zavřeným

budem´ stát  v stejnokroji

protočení pomočením

jako voli v jednom hnoji.

 

Se zahanbeným přesvědčením

zahanbeni protočením.

Autor frubava, 14.06.2014
Přečteno 504x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel