Brzy bude říjen
V sobotu
městem křižuji zvláštní lidé.
Léto úpí má již namále,
za křovím zaznívá plamenné:
„R O M A L E !!!“
Penzisté ve dvojicích,
buďto s druhým člověkem,
nebo se čtyřnohými společníky.
Pár dalších lidiček
s popelavými obličeji,
pokorně pod deštníky
spěchají pro naději
jsou dnes za poutníky.
A všichni společně
jsme spektáklu účastníky
na scéně planety Země.
Před časem,
šťastný muž zasel své sémě
do lůna půvabné maminky.
Já se dnes kochám
jejími dlouhými nohami,
červenými kalhotami
v cigaretovém střihu,
téměř nevnímám, že tlačí kočárek.
Pánové za okny restaurantu,
poněkud ve skrytu
pomýšlejí,
rádi by smyslnou Lolitu.
Přítmí je skryje.
V loži před aktem s ženou,
jeden neví čí je.
Obecně ženy muže hází
do jednoho vaku,
spontánně praví,
že muži přemýšlejí pyj-m
Nedivil bych se téměř ničemu,
na obranu plachých mužů
dodám,
že často před námi,
si žena k sexu volí - ničemu.
Pozor dámy,
příroda promlouvá v nás všech!
Bez ohledu na nadité konto
anebo zbrojní průkaz.
Mějte na zřeteli, brzy bude říje(n) !
Přečteno 527x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1, Gabriela Green
Komentáře (4)
Komentujících (3)