Anotace: To mne hecovalo: Kett
naleju víno do "service"
sklenic od hořčic
tobě půl sklenice
sobě trochu víc
a až touha se v tobě překrví
vstoupím poprvý
až se to stane
řeknu: na zdraví!
a řeknu možná "ba ne
mne to nebaví"
( bude stát hodně síly
jen trochu! oddálit tu chvíli)
kdy ztratím hlavu v jednom bodě
jak v horké bublinkové vodě
a nakonec pak za ptákem
vylétnu do výšek nad mrakem
zas vrátím se pak pod svou peřinu
svůj zmatek v duši schovat
a tu nádhernou vteřinu
si zkusit zopakovat
a to je moje chvíle:
až se ti pohled sklene do duhy
a hledat bude nové cíle
já vstoupím podruhý