V lukách a šalmaje

V lukách a šalmaje

Anotace: ...

Nad mou tváří
shluky bodláků,
ve spirále ucha,
bzukot komáří,
prastaré písně ženců.

Opakované tahy ocílky
po ostří kosy
mít tak v režii dlaní
křivky tvého těla,
ochutnat chvíle slastné,
jihnout ve vlnách endorfinů.

Rozprostři své vlasy,
na luční květy,
snad zazní šalmaje Serafinů,
k útržkům mé přerývavé básně.

Znovu tě velebím,
je mi s tebou slastně,
polibky ti kladu na ofinu.
Autor kudlankaW, 21.10.2014
Přečteno 449x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Akrij8, Jort, jitka.svobodova, jitoush, Robin Marnolli, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

pěkná, líbí se mi.

21.10.2014 21:17:45 | Robin Marnolli

líbí

Fajn Robine, děkuji.

M + K + K

alias uncle Marty

21.10.2014 21:18:27 | kudlankaW

líbí

Ta je něžně krásná, psaná srdcem:-).

21.10.2014 21:06:47 | Malá mořská víla

líbí

Za strádání rozechvěn...

Asi je to znát

21.10.2014 21:09:01 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel