Anotace: Takhle nějak si představuji vnímání sexu mozkem nějakého posedlého matematika, který je navíc silně ovlivněn kubismem...
Chci přejíždět po hranách tvých prsů
pravidelných pětiúhelníků
chci do tebe promítnout kostky ze svých semeníků
Chci rýstovat tvé křivky-čtverce a trojúhelníky ve slunka jasu
boj se to může zdát věčný
spojit dvě těla jen skrze dvě tečny
však poté, co dosáhneme vrcholu
zmenší se S i V mého hranolu