Papiňák
Anotace: Možná ten vtip znáte.
Papiňák má každá žena,
maso tam vždy změkne,
ať je mladá či stařena,
říká je to pěkné.
V kuchyni ten hrnec není,
víme kde se skrývá,
mužskou sílu moc rád plení,
vítězem on bývá.
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Lioness
Komentáře (0)