Anotace: ...
a já si to užila... smála se, popíjela a tančila... :-) nemám strojenou zábavu ráda, mám raději to neplánované, ale letos hladil mě rok příští...
04.01.2015 00:51:22 | zelená víla
No tedy vílo, takže tys zažila bujaré veselí?
A spokojená...
Hm, blahopřeji
04.01.2015 10:37:50 | kudlankaW
byla to uzavřená společnost, ne nic velkýho, ale užili jsme si to všichni...
05.01.2015 13:14:11 | zelená víla
Jako by to maloval Hieronymus Bosch... :-D
01.01.2015 13:43:00 | Amonasr
Josefe. Jen jsem vstal a už jsem jako smyslů zbavený, hledal tužku a papír,ve snaze zachytit živoucí obrazy obludné noci, obžerství, nenasytnost lidí, přímo se řinula slova hlavou, mou myslí hnala jako zdviž. Po spánku neklidném, tyto chmurné, dekadentní obrazy...
Nerozumím tomu, ale nechť posoudí jiní.
01.01.2015 13:59:18 | kudlankaW