Anotace: odlehčený opus
Zbyl nám Liter, FB, Twit svoboda slova...svoboda volby způsobu života... to není zas tak málo.
Máme více času a taky dost běžných věcí , jako čerstvé pečivo, ovoce v zimě, ...
Marty, tvá slova nutí k zamyšlení. Díky.
16.01.2015 17:26:01 | MARKO
Řekla bych to asi stejně. A není na škodu se nad tím zamýšlet. Někteří jsme dobu rudou i modrou zažili, co dospělí... Než přímočará prosperita, nastala přepestrá složitost světa, všude kolem, tady taky.
20.01.2015 20:19:11 | A42
Tak za tvá slova velký dík. Je potřebné se ohlédnout a vyhodnotit to, co jsme si tenkrát mysleli, co jsme si přáli a jaká je realita. A zdá se, že symbolik a vyjedeného krajíce jako ČR na jedné fotce je docela trefná.
Díky drahá za skvělá slova, která mě utvrzují ve správnosti mých bilančních opusů.
Nice meet you :)
20.01.2015 21:03:09 | kudlankaW
... a jak to tu onehdy výstižně pojmenoval Jort - MY jsme VONI, nemluvě, že ekonomické a další cykly jsou poměrně všeplanetární. No a takoví Římané si kdysi taky leccos představovali jinak.
20.01.2015 22:20:26 | A42
ano souhlas.On to může být konec jedné epochy civilizace západoevropského střihu.
20.01.2015 22:29:41 | kudlankaW