Anotace: Lepší lovestory než Twilight
Usedl viking u vody na skalku,
viděl tam tančit nahou rusalku;
zrak se mu rozzářil, sbíhaly se sliny,
dal si lok piva a dva medoviny
Ačkoliv věděla, že viking se dívá,
kroutila zadečkem stále jak divá
viking zvolal "kurvapráce,
to je jasná provokace"
Rusalka naň vodou cáká,
křičí "ten tvůj vous mě láká"
viking trochu červená se
neodolá však té kráse
brzy už zbroj v mechu leží,
oba hladí vánek svěží;
byli jako jedno tělo,
těžko říct, co pak se dělo
Od té doby šťastně žili,
jedli, pili, souložili.
Co je smyslem téhle básně?
Souložte, ať je vám krásně...
kurvaprace tak to se cte samo ...no pobavilo takto pri sobotnim dni hihi
24.01.2015 17:01:20 | xoxoxo
tak jo :-)
24.01.2015 16:40:07 | hledač