Déšť
Anotace: O zaprodané duši.
Zaprodal by duši za tu trochu deště.
Být na poušti a sám je opravdu těžké.
Není chamtivec. Podělil by se deštěm.
Od půlnoci do tří a pak klidně ještě.
Může být světový, evropský i náš.
Hlavně ať už prší, než vyprší mu čas.
Hází jednu, druhou a pak třetí šestku.
Čeká na znamení šelmy – ve slávě a lesku.
Zaprodal by duši za tu trochu deště.
Ale udusit se pískem? Takhle umřít nechce.
Přečteno 583x
Tipy 4
Poslední tipující: Martin Šimeček, jitka.svobodova, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)