Anotace: Ehm, radši už to nebudu komentovat.
Jednou takhle v představách
-
Tvá voda, je-zero,
neutrální péhá,
z gatí bere péro,
když si k Tobě lehá
(Tvá voda živá,
devět měsícu v ní,
zpívá o tom Langerová,
tohle není smluvní)
Sama sundává si triko,
je hrozně drzá,
rozehrává, výkop!
Chybí jí ta brzda
Odkrývá svá kiwi,
možná spíše pomeranče
a mi se tak moc líbí,
říkají mi...
náš zachránče