na lyžáku
Na lyžáku na Cábu
Lítal Jirka ve srabu
Zabouch se nám do úči
Když obouvala papuči
Vyšpulila pevnou řiť
V trenkách suchá žádná nit
Jirka kouká, svírá péro
Úča čučí zase na nho
Pak zarděla se na líčku
A řekla
Ty můj Jíříčku
Když vidím tvou paličku
Vylížeš mi mušličku?
Načež roztáhla své nožky směle
A chtěla to do prdele
Jiří byl jak v sedmém nebi
stáhl gatě a hup na ni
Netrefil se o metr
teď visí za krk na na svetru
Ruka v piči
Noha se třese
Jirka trpí, řev až v lese
Na lyžáku na Cábu
Jirka lítá ve srabu
Přečteno 568x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Ilůně, Křemen
Komentáře (0)