Anotace: Další báseň - že by z Trnavy?
Před krámem v Trnavě princezna sedí,
že prý čeká na cosi k pití.
Nečekej děvenko, pojď ke mně domů,
nabízím, slečinko, nápoje všech druhů.
Platit mi nemusíš, sundej si šaty,
raz, dva, tři - a budem hotovi.
Však už to znáš, nejsem snad první,
co tu s tebou dneska před krámem stojí.