Anotace: jen...
Bez podvazků
v krajkách bílých stěn
na rtech zůstala vůně
opilá
krotká
jen
mezi nádechem
zip
vezmi nůžky
a
střih-ni
je
mezi stehna
do vzoru látky
mám jít do dřepu
z předklonu
nebo zpátky
kdy chceš...
prolistuji adresář
bezesných nocí
pak
pošlu ti sms...