Anotace: ...
Každé ráno
mám na tebe chuť
když vstanu
v krajkách
si klidně buď
zasyčíš
do prostoru
nahou mě snídáš
ruce hřeješ
na rtech vnímám
tvoji chuť...
někdy mě všechno sere
ale to je jen káva
do postele
sex je hříčkou
mezi stehna
jako já jsem jenom jedna
na ex...
Můj ex byl na sex jo jinak mě to někdy taky sere :-D ale miluji kafe do postele a ....no nebudu pokračovat radši ;-)
26.05.2015 19:03:26 | xoxoxo