Anotace: ...
Kup si mě
v časáku
noční tramvaji
natrhni obálku
a vyhoď ji
na poslední stranu
napiš si mé číslo
(777 708...)
v ozvěnách
v tom davu
není pro city místo
polož mě
na schody
obráceně
vzhůru
až někdo půjde kolem
zvedne mě
nebo zabije noční můru
nasliní prst
a začne mě projíždět
dlouho do noci
ve stavu beztíže...
Říkal jsem si jak asi vypadá báseň v kategorii Pro dospělé... tak takhle :)
27.05.2015 08:16:53 | SmallGeorge