Anotace: ..
_______________________________
_______Řekla: „Ty hajzle!“_______
____Tak málo slov za málo činu___
________neslo se pajzlem.________
___Já odcházel, nesa svou vinu.___
________________...._________________
_______„Ty hajzle, hajzle …“______
__________ozvěna stínů.__________
_________________________________