Anotace: Berte prosím s nadsázkou. :)
Sedím na zastávce sám,
ruskou vodkou odrovnán
Z nebe na mně hnusně sněží,
letos zimu zvládnu ztěží
Stará na mě s pánví běží,
jsem jak povoz bez otěží
Tuhle noční můru,
mm i když jsem vzhůru
V popelnici spacák byl,
ten mi život zachránil
Prosím boha o milost,
přesouvám se pod svůj most
Mám poslední dvoukilo,
na fernet mi nezbylo
Tak si místo ferneta koupím láhev ředidla
Po ředidle fajné stavy,
vytejká mi mozek z hlavy
Nejsem v tom však sám,
souseda tu mám
Bydlí tu už čtyři roky,
páchne jako listy koky
Každé ráno s radostí ,
jde somrat na náměstí
Z policajtů nemá strach,
jeho pach je odrazuje,
boty páchnou po hovnách,
on se nikdy nesprchuje
Radši mu daj money,
než by chcípli smrady
Jednou v srpnu v podchodu,
způsobil však nehodu
Bába na tramvaj běžela,
on jí do cesty skočil,
stejně by dlouho nežila,
alespoň jí to zkrátil
K jeho velké radosti,
měla plnou šrajtofli
Masa čtyři várky,
nadělal z ní párky
Z lupu šel si do squatu,
hned pro nějakou dobrotu
Ve squatu je strašnej bordel,
ale mají dobrej model
Hned na rohu první bezďák,
nabíd mu do žíly herák
Když si heroin nastřelil,
žloutenkou se nakazil
Teď proklíná smažky tiše,
zůstal radši u hašiše.