Anotace: ...
V kapkách deště
do kůže kreslím
"....."
je noc
ještě nespím
zavřené bary
v ozvěnách
končí
jen hlas
a v něm
... Haló
jsi tam...
...Kačí...
do rytmu proudění
decibelů chvění
ale...
"operátor hlásí výpadek"
je nám líto
nikdo tam není...
Povedené, velice imaginativní ;)
17.09.2015 22:48:40 | Black Sardinian